hundkontakten-logo-inverterad

Integritetspolicy

Den 25 maj 2018 börjar den nya EU-lagen om personuppgiftshantering (GDPR) att gälla och Hundkontakten följer naturligtvis de nya direktiven. För dig som kund hos Hundkontakten blir det egentligen ingen större skillnad mot tidigare. Det är precis lika viktigt som det alltid varit att du ska känna dig trygg med att lämna dina uppgifter.

Personuppgifter
De personuppgifter som tas in vid anmälan till kurs, privat träning eller problemutredning är namn, adress, telefonnr och mailadress.
Vid anmälan till kurs samlas uppgifterna in av Din Kurs AB som hanterar satmliga anmälningar och betalning av kursavgifter.
Hundkontakten har ett sk personuppgiftsbiträdesavtal med Din Kurs AB som har samma förhållningssätt till direktiven i GDPR. 
Vid privat träning eller problemutredning finns dina personuppgifter endast hos Hundkontakten.

Säkerhet
All lagring av uppgifter, digitalt eller manuella anteckningar, sker på säkert och skyddat sätt. 

Syfte
Uppgifterna används dels för att kunna kommunicera med dig och genomföra din bokade tjänst (kurs/privat träning/problemutredning) och eventuell uppföljning och dels som underlag i bokföring. Uppgifterna sparas i 3 år efter vår senaste kontakt, med undantag av de uppgifter som krävs enligt lag (Bokföringslagen 7 år). 

Din mailadress används också för att skicka Nyhetsbrev med nyheter, tips mm. Om du inte längre vill ha nyhetsbrevet kan du enklast avregistrera dig med den länk som finns längst ner i nyhetsbrevet eller maila till monica@hundkontakten.se

Dina rättigheter
Du kan när som helst be att få veta vilka personuppgifter som finns om dig hos Hundkontakten och/eller att få uppgifterna raderade. Maila då till monica@hundkontakten.se

Hör gärna av dig om du har några funderingar!

/Monica Jonasson