hundkontakten-logo-inverterad

Hundpromenader

Med något ojämna intervall försöker jag ha gemensamma promenader - ibland med något tema, ibland bara promenad.
Oavsett tema så är promenaderna ett bra tillfälle till social träning på ett lugnt och kontrollerat sätt. Det innebär alltså att hundarna INTE ska hälsa eller leka med varandra, utan "umgås" på avstånd. På så sätt passar promenaderna både för hundar som kan vara lite osäkra och behöver känna trygghet hos sin människa och glada, sociala hundar som behöver lära sig att behärska sig och att matte/husse "trots allt" kan vara bäst i världen :-)

2018
Glöggpromenad

Lördag 1/12 12,00
Vi samlas på Stora torget strax före 12,00.
Kl 12,00 börjar vi gå Rådmansgatan mot Fiskartorget, genom Stadsparken och tillbaka till Stora torget.
I Stadsparken tar vi en paus och värmer oss med glögg och pepparkakor. 
OBS! Om det är mycket folk på stan, väljer vi att gå en annan väg. 

Kostnad: 100 kr/ekipage
Betalas kontant eller med Swish på plats
Anmälan är inte nödvändig, men hör gärna av dig så vet jag ungefär hur mycket glögg som ska värmas :-) 
 

OBS 1!
Som vanligt är det strikt hundägaransvar som gäller, så var och en håller avstånd till andra hundar. Både övriga deltagare och andra hundar vi möter. Allt för att det ska bli en trevlig och bra erfarenhet för samtliga :-)
Om vi blir många är det extra viktigt att vi håller oss på en sida av Rådmansgatan för att inte störa andra mer än nödvändigt. 
Eftersom jag inte vet i förväg vilka hanhundar som följer med, bör löptikar stanna hemma. Både för sin egen skull och för hanhundarna.

OBS 2!
Lite regn hindrar oss inte, men om det vid något tillfälle skulle vara riktigt busväder ställs promenaden in. Detta anges då både på hemsidan och på Hundkontaktens Facebook-sida.

Välkommen!