hundkontakten-logo-inverterad

Hundpromenader

Med något ojämna intervall försöker jag ha gemensamma promenader - ibland med något tema, ibland bara promenad.
Oavsett tema så är promenaderna ett bra tillfälle till social träning på ett lugnt och kontrollerat sätt. Det innebär alltså att hundarna INTE ska hälsa eller leka med varandra, utan "umgås" på avstånd. På så sätt passar promenaderna både för hundar som kan vara lite osäkra och behöver känna trygghet hos sin människa och glada, sociala hundar som behöver lära sig att behärska sig och att matte/husse "trots allt" kan vara bäst i världen :-)

2017
Promenad till förmån för
Labbehjärtat:

Lördag 21/10 15,30
Vi träffas på Coops parkering på Kålgårdsgatan (längst bort från Coop) och promenerar gemensamt Norrbygatan och Rådmansgatan mot Fiskartorget, genom Stadsparken och tillbaka till Kålgårdsgatan.

Hundkontakten kommer att skänka 50 kronor till Labbehjärtat för varje deltagande hund. Ju fler som promenerar - desto mer pengar till Labbehjärtat!

Ingen föranmälan!

OBS 1! Som vanligt är det strikt hundägaransvar som gäller, så var och en håller avstånd till andra hundar. Både övriga deltagare och andra hundar vi möter. Allt för att det ska bli en trevlig och bra erfarenhet för samtliga :-)
Eftersom jag inte vet i förväg vilka hanhundar som följer med, bör löptikar stanna hemma. Både för sin egen skull och för hanhundarna.

OBS 2! Lite regn hindrar oss inte, men om det vid något tillfälle skulle vara riktigt busväder ställs promenaden in. Detta anges då både på hemsidan och på Hundkontaktens Facebook-sida.

Välkommen!

Från Labbehjärtats hemsida:
Labbehjärtats syfte är att med ekonomiska medel bistå hundägaren när hunden är i behov av veterinärvård. När försäkringen inte täcker eller vid höga omkostnader och den privata ekonomin inte räcker till.
Utöver uppfyllda kriterier och beroende av tillgångar beviljas ansökningar vilka endast betalas ut till vårdande instans/veterinär/klinik.
 
Labbehjärtat är en ideell förening som drivs av medlemsavgifter, sponsorer, försäljning samt största delen privata gåvor och donationer. Utan dem vore det en omöjlig uppgift hjälpa hundägare i krissituation. Behovet är skriande stort trots att de flesta gjort allt för att skydda sig mot oväntade situationer.
Styrelsemedlemmar och övriga jobbar helt ideellt utan några ekonomiska ersättningar. Med undantag av omkostnader går samtliga inkomna medel direkt till behövande.
Labbehjärtat verkar för samtliga hundraser inom Sveriges gränser.

 

Du kan såklart bidra själv direkt till Labbehjärtat, oavsett om du deltar i promenaden eller inte:
Swish: 123 60 25 613
Bankgiro: 316-2823
Märk bidraget med ”GÅVA”