hundkontakten-logo-inverterad

Ny termin - nya lösningar!

Det jag tycker allra bäst om med mitt jobb är just att få träffa, träna med och inspirera alla härliga människor och härliga hundar! I jämförelse kan jag ju tycka att skrivbordsjobbet tar onödigt mycket tid... Så nu har jag hittat en lösning som jag hoppas kan ge mig mer tid tillsammans med er :-)
När du from nu gör din kursanmälan kan du se hur många platser som finns kvar, du kommer att få ett bekräftelsemail efter bara en liten stund och du kan dessutom välja om du vill betala mot faktura eller med kort. Jag hoppas att du också kommer att uppskatta att det blir både snabbare och säkrare.
Som med allt nytt kan det såklart bli någon miss... Om du skulle råka ut för något som inte funkar som det ska är jag tacksam om du hör av dig - du kan antingen maila mig eller använda formuläret under Kontakt.
Tackar!

Kommentera gärna:

 • Maria Skoog • 13 januari 2016 08:31:25
  Hej!
  Har anmält mig till kurs 16/3 och ej fått ngt bekräftelsemail.
  Mvh Maria
 • Hej Maria!
  Tusen tack för att du hör av dig! Då försöker jag skicka om det igen om en liten stund. Skicka gärna ett svarsmail när du fått det så att jag vet :-)

  13 januari 2016 12:17:22

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter