hundkontakten-logo-inverterad

Dogakurs

För vem:
Från ca 6 månader (ingen åldersgräns uppåt). För dig som vill göra något tillsammans med din hund, som ger er relation en ny dimension. För dig med öppet sinne, oavsett om du och din hund är viga eller stela, unga eller gamla, soffpotatisar eller hurtbullar. Din hund bör klara av att vara relativt lugn med andra hundar i samma rum. 

Innehåll:
Vill du testa något nytt? Vill du göra en investering i din och din hunds relation? 
I Doga möts du och din hund på lika villkor. Ni lämnar stress och prestation utanför och möts tillsammans i olika enkla rörelser och i olika former av beröringsterapi för din hund. Allt med tanke att hjälpa er hantera känslor, bygga trygghet och samhörighet. Vem vet kanske blir du själv en mindre stressad människa av bara farten. Du kanske någon gång önskat att du haft en paus knapp på allt som snurrar i huvudet? Eftersom din hund inte kommer bli mer avslappnad och "här och nu" än vad du själv är, så ingår även enkla övningar för dig som husse/matte. All Doga sker på er nivå, i lugn och ro, på avstånd från varandra, för att just ni ska kunna varva ner och finna trygghet. Enklare hälsosamt fika ingår till både dig och din hund. 

Instruktör: Ingrid Willén, Friskvårdsinstruktör och Dogalärare
Harmoniska Tassar

Max 4 deltagare
 

Startdatum: Återkommer under våren -22
Timmar: 4 x 1,5 timme
Kostnad: 1150:- inkl moms
OBS! Läs viktig information innan du anmäler!
 

Så funkar det!
Mer information om Anmälan, Betalning, Avbokningsregler mm hittar du här
Om det skulle vara något som krånglar när du försöker göra din anmälan är jag tacksam om du kontaktar mig, antingen på mail eller telefon 070-365 34 23