hundkontakten-logo-inverterad

Dogakurs

För vem:
Från ca 6 månader (ingen åldersgräns uppåt). För dig som vill göra något tillsammans med din hund, som ger er relation en ny dimension. För dig med öppet sinne, oavsett om du och din hund är viga eller stela, unga eller gamla, soffpotatisar eller hurtbullar. Din hund bör klara av att vara relativt lugn med andra hundar i samma rum. 

Innehåll:
I Doga lämnar vi stress och prestation utanför. Vi landar tillsammans och kommer varandra närmare, bortom godis och leksaker. Här jobbar vi med hundens känsloliv, tillsammans med er relation. Vem är egentligen din hund? Och vem är du när du lagt bort stress och krav på prestation? 
Dogan innehåller både positioner för din hund, positioner som på olika sätt stärker eller bearbetar känslor, och beröringsterapier som du lär dig att ge din hund. Enklare yoga- och mindfulnessövningar för husse och matte ingår också. Samt fika, alltid fika! Gott och nyttigt åt er båda. 

Instruktör: Ingrid Willén, Friskvårdsinstruktör och Dogalärare
Harmoniska Tassar

Max 4 deltagare
 

Vintern 2023-24

Startdatum: Återkommer under vintern 2023-24
Timmar: 4 x 1,5 timme
Kostnad: 1150:- inkl moms
OBS! Läs viktig information innan du anmäler!
 

Så funkar det!
Mer information om Anmälan, Betalning, Avbokningsregler mm hittar du här
Om det skulle vara något som krånglar när du försöker göra din anmälan är jag tacksam om du kontaktar mig, antingen på mail eller telefon 070-365 34 23