hundkontakten-logo-inverterad

Hundpromenader

Med något ojämna intervall försöker jag ha gemensamma promenader - ibland med något tema, ibland bara promenad.
Oavsett tema så är promenaderna ett bra tillfälle till social träning på ett lugnt och kontrollerat sätt. Det innebär alltså att hundarna INTE ska hälsa eller leka med varandra, utan "umgås" på avstånd. På så sätt passar promenaderna både för hundar som kan vara lite osäkra och behöver känna trygghet hos sin människa och glada, sociala hundar som behöver lära sig att behärska sig och att matte/husse "trots allt" kan vara bäst i världen :-)

"Vanliga" hundmötespromenader hittar du här  som Mötesträning under Kurser - Valp- och vardagslydnad

 

Julaftonspromenad 
Söndag 24/12 11,00

Monica och Maja avgår från Bryggeriet kl 11,00
Start vid det nya utegymmet mellan Bryggeriet och Jakobsberg kl 11,00. Därifrån går vi över Gruvvägen. längs Polhemsgatan till Kyrkogården (ca kl 11,15) och Södra Esplanaden till Stora torget. Om du kommer från ett annat håll, möts vi vid Stora torget och går vidare tillsammans till Stadsparken där vi avnjuter något varmt innan vi går hem och firar jul med en lagom trött hund. 
Du tar själv med något varmt att dricka och något lämpligt sittunderlag till din hund. 

Du och din hund kan hoppa på var som helst längs vägen och följa med så långt ni kan/vill. 

I Stadsparken stannar vi en stund och tar något varmt att dricka (som du själv tar med!) innan var och en går vidare till sitt julfirande med en lagom trött och nöjd hund :-) 
OBS! Ta gärna med ett sittunderlag till din hund!


OBS 1!
Som vanligt är det strikt hundägaransvar som gäller, så var och en håller avstånd till andra hundar. Både övriga deltagare och andra hundar vi möter. Allt för att det ska bli en trevlig och bra erfarenhet för samtliga :-)
Om vi blir många är det extra viktigt att vi håller oss på en sida av gata/gångväg för att inte störa andra mer än nödvändigt. 
Om inte annat anges är löptikar välkomna.

OBS 2!
Lite regn hindrar oss inte, men om det vid något tillfälle skulle vara riktigt busväder ställs promenaden in. Detta anges då både på hemsidan och på Hundkontaktens Facebook-sida.

Välkommen!